Minusta

Olen syntynyt vuonna 1987 ja asun maalla yhdessä mieheni ja kahden poikani kanssa. Olen koulutettu hieroja ammatiltani ja myös lähihoitaja. Perheeseeni kuuluu myös koira, kaksi kissaa ja kani.

Olen pienestä pitäen pitänyt piirtämisestä. Muistelen kun olin mummolassa aina koulun jälkeen ja sain piirtää. Mummulla oli yksi seinä keittiössä johon hän aina ripusti minun taideteoksiani, joskus koko seinä oli täynnä piirustuksia. Silloin piirsin ensimmäisen muotokuvani mummusta huopakynillä.

Jo ala-asteella muistelen että olen koettanut piirtää lyijykynillä sekä hiilellä muotokuvia meidän suvun koirista ja sisaruksistani. Photorealismi on aina kiehtonut minua.  Ylä-asteella piirtäminen jäi vähitellen pois ja meni monta vuotta  että en piirrellyt ollenkaan. Myös itsevarmuus siitä että osanko edes piirtää katosi. En hakenut mihinkään kouluun koska ajattelin että en ole tarpeeksi hyvä siinä. Jätin piirtämisen kokonaan pois.

Vuonna 2018 äitini sairastui vakavasti syöpään. Tunsin että maailmani romahti ihan täysin. Jotta pysyisin järjissäni oli pakko alkaa tehdä jotain että sain ajatukset hetkeksi pois kaikesta ahdistuksesta ja peloista. Tartuin kynään. Jossain kohtaa aloin jakaa kuviani facebookissa ja aika nopeasti tuttavat ja ystävät ottivat yhteyttä ja halusivat minun muotokuviani. Siitä se sitten lähti. Siitä asti on tullut aika säännöllisesti tilauksia ympäri suomea ja jopa ulkomailta.

 Olen ikuisesti kiitollinen jokaisesta tilauksesta.

Tällä hetkellä teen täysiaikaisesti hierojan työtä yrittäjänä mutta sivutoimisesti myös muotokuva piirustuksia.

 

Tilaustyöt

Olen itseoppinut taitelija. Teen muotokuvia lyijykynillä, värikynillä ja hiilellä . Pidän erityisesti ihmis- ja eläinmuotokuvista.

Käytän aina laadukasta paperia joka on tehty 100 % puuvillasta. 

Toimitusaika riippuu jonon pituudesta, piirustuksen vaikeusasteesta ja yksityiskohdista. Ota rohkeasti yhteyttä niin kerron tämänhetkisestä tilasta.

 

Hinnasto 1.11.2022

Muotokuvia lyijykynällä ja hiilellä:

A4  (21cm x 29,7cm)                        200€ + postikulut.

A3  (29,7 cm x 42 cm)                      350€ + postikulut.

Värikynä muotokuvat:

A4 (21cm x 29.7cm)                        250€ + postikulut.

A3 (29,7cm x 42cm)                        400€ + postikulut.

Jos haluat isompia muotokuvia kuin A3 niin mietitään yhdessä sopiva hinta. Hinta voi vaihdella riippuen yksityiskohdista ja vaikeusasteesta.